There is nothing to show here!
Slider with alias slider-3-1 not found.
0 kr
BIDRAG TILL NATURVÅRDSPROJEKT SEDAN 2018
0
RESOR & WORKSHOPS SEDAN 2015
0
DELTAGARE SEDAN 2015
100659

BIDRAG TILL NATURVÅRD SEDAN 2018

358

RESOR & WORKSHOPS SEDAN 2015

4243

DELTAGARE SEDAN 2015

Resor för alla som gillar att vara i naturen med kamera i hand – Vi har alltid varit där innan –
Vi tar dig till de finaste ställena, under den bästa årstiden och i det finaste fotoljuset –
Små grupper och riktigt bra ledare.

FOTORESOR & WORKSHOPS 2020

FOTORESOR & WORKSHOPS 2021

TRÄFFA VÅRA RESELEDARE

Våra fotografer och reseledare är alla noga valda utefter deras fotografiska och pedagogiska kunskaper. De är alla mycket erfarna och duktiga fotografer och passionerade över att få lära ut om fotografering. Dessutom är de fantastiska värdar som alltid sätter dig som deltagare först.
Egenskaper som betyder allt för att en fotoresa ska fungera bra och bli lyckad.

WILD NATURE LOYALTY CLUB

Sedan starten av Wild Nature fotoresor har vi sett hur många av våra deltagare har återkommit  för att resa med oss igen.
Vi vill att det ska löna sig att vara en trogen kund hos oss och vi har därför ett lojalitetsprogram. För varje genomförd resa* med Wild Nature fotoresor får du som kund en rabatt på din nästa bokning hos oss.

TRÄFFA VÅRA DELTAGARE

Vill du veta hur det är att vara med på en fotoresa hos WILD NATURE FOTORESOR? Läs  omdömen och se bilder från deltagare som har haft fantastiska upplevelser och fotograferat på sina drömdestinationer. Är det dina framtida upplevelser och bilder?

There is nothing to show here!
Slider with alias slider-2 not found.

NATURTURISM SOM NATURSKYDD

I många länder går våra resor primärt till nationalparker och naturreservat. Dessa områden existerar inte av sig själv, utan är helt beroende av att det kommer besökare som uppskattar naturen. I de flesta fallen är den inkomst som turismen inbringar det enda riktiga skyddet mot tjuvjakt, skövling och uppodling av dessa områden.

I alla utvecklingsländer finns dessutom en lokalbefolkning som för sitt och sina familjers inkomst är beroende av turismen. Vi jobbar därför enbart med små lokala arrangörer som själva verkar för naturvård och miljöhänsyn samt aktivt stödjer avfallssortering, vattenrening och utbildning av personal. Vi stödjer också ett lokalt  naturskyddsprojekt för varje resa.

VI ÄR MEDLEMMAR I

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM