Wild Nature fotoresor AB
– datahantering och dataskydd

Dina personuppgifter
Våra kunders integritet är av yttersta vikt för oss och syftet med denna policy är att tydligt och transparent beskriva hur vi samlar in, använder, och lagrar dina personuppgifter. Wild Nature fotoresor AB (Org. nr. 559082-3521) utför all hantering av personuppgifter i enlighet med EUs integritetslagstiftning GDPR.

Personuppgiftsansvar
Wild Nature fotoresor AB är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på vår webbplats och när du bokar en resa med oss.

Insamling av personuppgifter
Vår dataskyddspolicy täcker all data som vi registrerar, till exempel från vår webbplats, kontakt per telefon eller mejl och på evenemang/mässor.
När du bokar en resa med oss samlar vi in personuppgifter från dig för att kunna genomföra din beställning. De uppgifter vi samlar in är namn, adress, kontaktuppgifter (telefonnummer, e-post), kön, födelsedatum, val av att dela rum med andra, eventuellt passuppgifter, flygtider om du bokar flyg själv, eventuella allergier och annan medicinsk information som kan vara relevant för din resa eller speciell önskemål om måltider. Om du reser till en destination som kräver visum eller passuppgifter, kan vi samla in kompletterande information för att kunna genomföra bokningar till nationalparker etc.
När du genomför en resa med oss samlar vi också in uppgifter gällande bokningen dvs. resmål och reslängd.
Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev samlar vi in e-postadress och namn för att kunna skicka nyhetsbrev till dig.
Vi samlar inte in fler uppgifter än vi behöver och vi säljer aldrig dina uppgifter vidare till tredje part.
Genom att beställa eller använda Wild Nature fotoresor AB’s tjänster accepterar du vår behandling av dina personuppgifter och vår datahanteringspolicy. Du godkänner också att Wild Nature fotoresor AB använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig.

Vår användning och överföring av dina personuppgifter
Vi behandlar dina uppgifter för att kunna leverera de resetjänster du har beställt av oss. Vi behandlar även uppgifter med stöd av samtycke samt för att uppfylla andra rättsliga förpliktelser.
När du bokar en resa med oss används dina uppgifter för att ställa ut eventuella biljetter och resedokument samt boka hotell och aktiviteter. Uppgifterna lämnas ut till de leverantörer vi samarbetar med för att tjänsten ska kunna levereras (flygbolag, hotell, leverantörer av aktiviteter etc.). Överföring till tredje land sker om du reser till ett land som inte är medlem i EU eller EES.
När du har bokat en resa med oss använder vi dina lämnade uppgifter för att skicka bokningsbekräftelse och viktig information om din resa. Vi använder också uppgifterna för bokföring.
Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev sparas dina uppgifter så länge du väljer att fortsätta ta emot kommunikation från oss.

Dina rättigheter
Du har alltid rätt att få information om vilka uppgifter vi har registrerade om dig, kontakta oss på info@wildnaturefotoresor.se så får du ett registerutdrag.
Dataregistering som är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra ett avtal med dig eller för att vi ska kunna fullgöra en rättslig skyldighet sker utan samtycke. Du kan närsomhelst välja att återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi att radera dina personuppgifter och upphöra med den behandling som omfattades av samtycket. Du har också rätt att begära att dina uppgifter kompletteras eller rättas.

Kontaktuppgifter
Du kan kontakta oss via telefon 0705-89 1318 eller skriva till oss:  Lagmansgatan 5c, 392 35 Kalmar eller skicka e-post till info@wildnaturefotoresor.se