Individuella specialfotoresor

Oavsett om du är en privatperson som reser själv eller ni är ett kompisgäng, en förening eller ett företag som reser tillsammans kan vi hjälpa till med att planera, skapa och genomföra en fotoresa i världsklass.

Individuella och specialdesignade fotoresor är perfekta för både enskilda personer och för grupper som reser tillsammans som vill ha en mer personlig och individuell upplevelse på sin fotoresa. Givetvis designas resan helt efter era önskemål. Datum, budget, destination, guider, tempo, transportsätt och boende planeras helt efter era önskemål.

Vi kan hjälpa dig att planera och genomföra din drömfotoresa nästan oavsett vart du vill åka. Vi har ett kontaktnät som sträcker sig över nästan hela världen, så oavsett om du vill se elefanter i Afrika, tigrar i Indien, björnar i Alaska, jaguar i Brasilien, lemurer på Madagaskar, fasaner i Kina, kolibris i Costa Rica eller praktejder i Norge kan vi hjälpa dig.

Gepard fotograferad i Masai Mara, Kenya. ©Henrik Karlsson

Solnedgång i Haparanda Sandskär nationalpark. ©Frida Hermansson

Tillsammans har vi tre delägare av Wild Nature fotoresor drygt 100 års erfarenhet av leda resor och nästan 50 års erfarenhet av att producera resor. Vi vet vad som behövs för att göra en fotoresa till en lyckad fotoresa och vi kommer alltid att ge dig våra bästa råd samtidigt som vi lyssnar på dina önskemål och planerar din resa utefter dom och din budget.
Låt oss veta dina önskemål och vi kommer att göra allt för att uppfylla dom.

Från det att du har kontaktat oss tills resan är genomförd kommer du att få råd och hjälp med din resa av oss.

Vi lägger stor vikt vid att du ska känna att detta är din resa och att den blir så bra som bara är möjligt.

Ta din individuella specialfotoresa till nästa nivå – boka en av våra fotografiska ledare

  • Erfarenhet – tillsammans har vårt team med fotografiska ledare drygt 140 års erfarenhet av att leda fotoresor runt om i världen.
    Vi har lett resor på jordens alla 7 kontinenter.
  • Kunskap – våra fotografiska ledare är inte bara några av de bästa fotograferna i Sverige utan de har också mycket stora kunskaper vad gäller biologi, flora och fauna i de områden där de leder resor.
  • Flexibilitet – Tillbringa mer av resans tid i fält med att fotografera och utvecklas som fotograf tillsammans med vår ledare. Du har möjligheterna att styra vad du vill fotografera och vilka tekniker du vill utveckla.
  • Samspel – både vid planeringen av resan och under resan är det ett samspel mellan dig och den fotografiska ledaren för att få ut det bästa möjliga av din fotoresa. Detta för att du ska få de bästa förutsättningarna för att fotografera det du vill.
  • Lärande – under resan kommer den fotografiska ledaren dela med sig av sin fotografiska kunskap både som ”föreläsningar” och handledning i fält så att du utvecklar din fotografering under resan. Du styr vad du vill lära dig och möjligheter att prova nya tekningar ges.
  • Lugn och ro – vår fotografiska ledare är inte med på resan bara för att lära ut och inspirera i fotograferingen utan även för att ta hand om ”allt annat” under resan så att du kan ha en avslappnad och skön resa utan oro över transporter, hotell och annat.