Fotosidan.se är Sveriges största digitala mötespunkt för fotografer och fotointresserade, och man ger också ut det tryckta magasinet Fotosidan som är Sveriges mest köpa fototidning.

Wild Nature fotoresor AB och Fotosidan.se  kommer tillsammans att erbjuda fotointresserade en rad olika gemensamma aktiviteter, utbildningar och fotodagar.

För dem som är plusmedlemmar på Fotosidan kommer samarbetet  bland annat att innebära rabatter på Wild Natures fotoresor AB resor och workshops.

Läs om hur du blir plusmedlem på Fotosidan.se och kan ta del av rabatter på fotoresor här.

Bäckman & Berg är en modern resebyrå med lång erfarenhet av smidiga affärsresor och upplevelserika semesterresor.
Efter många framgångsrika år i resebranschen kan vi erbjuda er ett noga utvalt utbud. Vi arbetar enbart med erkända och beprövade underleverantörer, för att er resa ska uppfylla era förväntningar.

Vi är specialiserade på mindre företagskunder och hjälper till med både konferensresan och den individuella tjänsteresan.

Vi erbjuder Wild Nature fotoresors deltagare förmånliga priser på flygbiljetter och en personlig och snabb service. Läs mer och kontakta Bäckman & Berg här.

Visst är det något speciellt med bilder som är utskrivna och ramade! Framför allt när de gjorda med hög kvalitét och fingertoppskänsla.

Wild Nature fotoresor AB kan tillsammans med Nature Prints nu erbjuda deltagare på Wild Nature fotoresors resor utskrifter och ramning av bilder till mycket förmånliga priser.

Som deltagare på Wild Nature fotoresors workshops och fotoresor får du följande förmånliga erbjudande:

– 15% rabatt på Nature Prints listpriser för utskrifter (printar). Gäller om bara utskrift beställs.

– 10% rabatt på Nature Prints listpriser för utskrifter (printar), passepartouter samt ramar när dessa monteras av Nature Print.

Läs mer om Nature Prints.

DEXT.SE säljer varumärkena LEOFOTO och H&Y FILTERS. LEOFOTO producerar stativ, kulleder, gimbals och andra produkter under devisen att inget ska sparas på i materialval, tillverkning och design. Detta ser och känner nu du håller ett Leofoto stativ.

Som deltagare på Wild Nature fotoresors workshops och fotoresor får du följande förmånliga erbjudande:

– 10% rabatt på hela sortimentet av LEOFOTOS OCH H&Y FILTERS som säljs via DEXT.SE.