BOKNINGEN PÅ DENNA WORKSHOP ÄR STÄNGD.

Några höjdpunkter

  • Lär dig att använda alla fotofunktioner för din drönare
  • Utförliga kunskaper och inställningar för din drönare
  • Vi går igenom vilka regler och lagar som gäller för drönare i Sverige
  • Vilka filter och kringutrustning som kan gynna din drönarflygning
  • Får tips, inspiration och idéer för att utveckla din egen drönarteknik

Med en drönare finns möjligheten att observera världen från helt andra vinklar än med vanlig kamera och möjligheterna för fotografering och film är näst intill oändliga!
Det är helt enkelt något magiskt i att kunna fotografera eller filma den här fantastiska planeten från hissnande höjder! Vackra panoramabilder, stabila filmsekvenser, spännande vinklar, ja, fördelarna med att fotografera och filma med drönare tar aldrig slut. Men med mycket teknik krävs även mycket kunskap och om du vill ta din drönarflygning till en ny nivå är det här workshopen för dig!

Under workshopen går vi igenom allt från flygteknik till hur vi får den perfekta bilden! Vi går igenom alla inställningar från grunden, så att du aldrig behöver tveka på hur du ska ställa in din drönare, följt av fotografering. Obs! Vädret kan påverka chans till praktisk flygning.

Vi inleder med det mest grundläggande – vad gör alla funktioner, hur håller du drönaren stadig, vad bör du veta innan du påbörjar din flygning och mycket mer därtill! 

Vi kommer även att gå igenom roliga tips och trix som kan ta din drönarteknik till ytterligare höjder.

Förkunskaper: Inga särskilda förkunskaper krävs men vi rekommenderar att deltagaren har ett par flygningar sedan tidigare och är någorlunda bekant med sin egen utrustning.

Utrustning: Egen drönarutrustning (om ni inte har så har vi någon drönare att låna ut), extra batterier, minneskort och ett glatt humör! Utöver det rekommenderas en dator för bildimport/efterbehandling gärna med Lightroom eller Photoshop.

Dagsprogram

Mer information

Lisa Sihlberg är naturskyddsfotograf, filmare och Sveriges första ambassadör för Tamron.
Hon har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo tillsammans med WWF. Genom foto och film, dokumenterar hon vår fantastiska natur världen över och lär ut vikten av att ta hand om vår planet.

Lisa har erfarenhet från en lång rad expeditioner och hennes bilder av naturen runt om i världen berör. Hon skapar med glädje, hopp en vilja till att vända den negativa trenden och lyfter fram allt det positiva och vackra på vår planet.

En resa eller workshop tillsammans med Lisa kommer att ge kunskap och minnen för livet!

Hemsida: www.lisasihlberg.com

Drönareutbildning, fika och lunch. 25% moms

Resa till Göteborg, resekostnader i Göteborg, drycker och mat annat än det som anges i dagsprogrammet, boende, försäkringar, avbeställningsskydd, utgifter av personlig karaktär.

Anmälningsavgiften inbetalas via faktura i samband med anmälan. Resterande belopp betalas senast 60 dagar innan workshopen.

Kontakta ert försäkringsbolag angående reseförsäkringar och avbeställningsskydd.