Lär dig flyga och fotografera med drönare, Stockholm

13 – 14 juni 2020

Några av workshopens
höjdpunkter

  • Lär dig att använda alla foto- och filmfunktioner för din drönare
  • Utförliga kunskaper och inställningar för din drönare
  • Vi går igenom vilka regler och lagar som gäller för drönare i Sverige
  • Vilka filter och kringutrustning som kan gynna din drönarflygning
  • Får tips, inspiration och idéer för att utveckla din egen drönarteknik

Med en drönare finns möjligheten att observera världen från helt andra vinklar än med vanlig kamera och möjligheterna för fotografering och film är näst intill oändliga!
Det är helt enkelt något magiskt i att kunna fotografera eller filma den här fantastiska planeten från hissnande höjder! Vackra panoramabilder, stabila filmsekvenser, spännande vinklar, ja, fördelarna med att fotografera och filma med drönare tar aldrig slut. Men med mycket teknik krävs även mycket kunskap och om du vill ta din drönarflygning till en ny nivå är det här workshopen för dig!

Under två dagar går vi igenom allt från flygteknik till hur vi får den perfekta bilden eller den snyggaste filmsekvensen! Vi går igenom alla inställningar från grunden, så att du aldrig behöver tveka på hur du ska ställa in din drönare, följt av fotografering. Dag två kommer vi att fokusera på att filma med drönare och hur du kan sprida ditt material när du har filmat eller fotograferat klart. Obs! Vädret kan påverka chans till praktisk flygning.

Vi inleder med det mest grundläggande – vad gör alla funktioner, hur håller du drönaren stadig, vad bör du veta innan du påbörjar din flygning och mycket mer därtill! 

Vi kommer även att gå igenom roliga tips och trix som kan ta din drönarteknik till ytterligare höjder.

Förkunskaper: Inga särskilda förkunskaper krävs men vi rekommenderar att deltagaren har ett par flygningar sedan tidigare och är någorlunda bekant med sin egen utrustning.

Utrustning: Egen drönarutrustning (om ni inte har så har vi någon drönare att låna ut), extra batterier, minneskort och ett glatt humör! Utöver det rekommenderas en dator för bildimport/efterbehandling gärna med Lightroom eller Photoshop.

Workshopsfakta

Datum
13 – 14 juni 2020
Starttid: 9.30 13 juni
Sluttid: 15.00 14 juni

Pris
3 990kr
(Anmälningsavgift 798 kr)*

Ledare
Lisa Sihlberg

Antal deltagare
Min 8
Max 10

Sista anmälningsdag
30 april 2020

Inkluderat i priset
Drönarutbildning, fika lördag eftermiddag och söndag förmiddag, lunch lördag och söndag.

Ej inkluderat i priset
Resa till Stockholm, resekostnader i Stockholm, drycker och mat annat än det som anges i dagsprogrammet, boende, försäkringar, avbeställningsskydd, utgifter av personlig karaktär.

Kläder
Merparten av workshopen är teoretisk men praktiska moment finns och det innebär att om vädret tillåter så är vi ute. Ta med kläder efter väder.

Gruppen och språk
Våra workshops är öppna för alla nationaliteter vilket innebär att gruppen kan vara internationell.
Ledarna på våra workshops talar svenska och engelska.

*Betalningsvillkor
Anmälningsavgiften inbetalas via faktura i samband med anmälan. Resterande belopp betalas senast 60 dagar innan workshopen.

OBS!
Kontakta ert försäkringsbolag ang. försäkringar och avbeställningsskydd.

Workshopvillkor

Dagsprogram

Dag 1 (13/6) (Lunch – eftermiddagsfika)
Vi träffas på vår konferenslokal, Villa Källhagen på morgonen. Under förmiddagen har vi ett första teoripass. Vi äter lunch på Villa Källhagen och därefter fortsätter vi dagen med teori och praktik om vädret medger.  Vi avslutar dagen ca kl 16.30.

Dag 2 (14/6) (Förmiddagsfika – Lunch)
Starttid för dagen anges under lördagen. Vi kommer att ha omväxlande teori- och praktikpass. All flygning är väderberoende. Vi äter lunch på Villa Källhagen och därefter fortsätter vi dagen med teori och praktik om vädret medger.  Vi avslutar dagen ca kl 15.00.

Galleri

Fel: Kontaktformulär hittades inte.