Välkommen till inspirerande föredrag på resekvällar med Wild Nature fotoresor. Varje resekväll kommer att ha fokus på några speciella områden i världen.

Resekvällarna genomförs i programmet “Zoom” och är gratis.

Du anmäler dig nedan och på dagen för resekvällen får du en länk på mail som du kopplar upp dig till resekvällen med, utan att behöva ha programmet installerat på din dator.

DET STORA PINGVINÄVENTYRET FALKLAND, SYDGEORGIEN OCH ANTARKTIS
NIKLAS NILSSON & MAGNUS MARTINSSON
Ett oförglömligt Antarktisäventyr där du har chans att se hela sju pingvinarter! Kanske till och med en åttonde…Vi reser med det bekväma expeditionsfartyget Ocean Nova, som endast tar 78 passagerare, vilket är lite med Antarktis-kryssningsmått mätt. På detta Antarktiska äventyr kommer vi att ha vår egen fotogrupp ombord.

Resan startar i Ushuaia i södra Argentina och vi tar oss därifrån till de karga Falklandsöarna, hem åt charmiga pingviner och unika albatrosser. Vidare sedan till det otroliga Sydgeorgien, vilket under häckningssäsongen sägs hysa mer djurliv per kvadratmeter än någon annan plats på jorden. Att få se de gigantiska elefantsälarna försvara sina harem och att välkomnas av hundra-tusentals häckande kungspingviner är en unik och svårslagen upplevelse. Vi seglar sedan söderut mot världens mest avlägsna och isolerade kontinent, Antarktis, och vi får följe av en mängd havsfåglar. Här utforskar vi den dramatiska naturen med höga, snöklädda bergskedjor, mäktiga isberg och stora pingvinkolonier.

Följ med oss in i denna spektakulära värld på andra sidan jorden och hör Niklas Nilsson, från vår tekniska arrangör, berätta om resans upplägg, vårt fartyg och hur det är att vara ombord, samt Magnus Martinsson som berättar om hur man som fotograf upplever dessa platser!

  Boka webbinar

  Resekväll - Det stora pingvinäventyret Falkland, Sydgeorgien och Antarktis 23 april 2024

  OBS! När du gjort din bokning ska du omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte det ber vi dig kontakta oss via telefon, 0705-89 13 18.

  Ditt namn*

  Din e-postadress*

  All korrespondens kommer att ske via e-post om inget annat specificeras av kund