On Location – Natur

 2020

På grund av rådande omständigheter kring Covid 19 skjuter vi fram On Location – Natur 2020 till ett senare datum.

Tillsammans med utställare har vi, Wild Nature fotoresor och Fotosidan, som arrangörer beslutat att skjuta upp On Location – Natur 2020 till ett senare datum.
Med rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ser vi det som olämpligt att genomföra detta event vid den planerade tidpunkten.

Alla ni som har gjort en intresseanmälan har den kvar och ni kommer att få information så snart vi har tagit beslut om ett nytt datum.

Sagt om On Location – Natur 2019

”Ett otroligt lyckat arrangemang. Genomtänkt. Välorganiserat. Omtänksamt.
Jättebra föreläsningar. Lärorika workshops. Engagerade utställare. Utrustning att prova/låna.Några av landets duktigaste fotografer och kunnigaste experter som hjälper en sådan simpel amatör som mig. Och som fanns tillgängliga för oss alla hela helgen. Varmt och ödmjukt. God stämning.”

Lennart Gustavsson
Tack för en jättetrevlig helg med bra upplägg.
Fantastisk natur och tur med härligt väder.
Uppskattar att ladda med ny inspiration och goa möten.”
Eva Larsson

Succén On Location – Natur är tillbaka!

On Location är mässan som möter kreativiteten. Vi har skapat en helg där du får känna på den senaste tekniken men också vara ute och fotografera och utvecklas som fotograf. Här träffar du ambassadörer från de bästa tillverkarna och får vara med på workshop med dem. Du får dessutom spännande föredrag från Wild Natures fotoguider.

Om helgen

VÄLJ UT TRE WORKSHOPS
Under helgen finns ett antal workshops du kan delta i. Tre workshops ingår i On location-passet och de väljs vid bokningen.

UTSTÄLLARE FINNS PÅ PLATS
De utställare som håller workshops kommer också att ha monter på plats så att du kan känna och klämma på de senaste produkterna.

FÖRELÄSNINGAR INGÅR
Under helgen hålls minst fem föreläsningar  som alla ingår i On location-passet.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER
– Begränsat antal platser.

MAT OCH LOGI
Vi som arrangerar kommer bo över. Vi hoppas naturligtvis att du också vill det så kan vi mingla på lördag kväll och prata resor och bilder. Vi har förhandlat fram väldigt bra priser på mat och logi.

LUNCH INGÅR
I ditt Location Pass ingår lunch lördag och söndag.

FOTOTÄVLING INGÅR
Innan eventet kommer alla deltagare att få en länk dit man kan ladda upp tre bilder som man sedan tävlar med. Juryn bestående av Fotosidan och Wild Nature fotoresor kommer att utse vinnaren och på söndag eftermiddag delas priset ut.

Temat är naturbild. Allt från makro till landskap kan ingå – men originalitet och ett gott tekniskt utförande bedöms extra positivt. Priser: Gåvokort som gäller på alla Wild Nature fotoresors arrangemang. Publicering i Fotosidans magasin och på webbportalen samt ett års prenumeration på Fotosidan och dess magasin. Om man redan är medlem kan detta bortskänkas.

PORTFOLIO-REVIEW
Vi tittar gärna igenom dina bilder. Du kan beställa en Portfolio review och du får en person från Fotosidan eller Wild Nature fotoresor tilldelad för att gå igenom dina bilder.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.