Detta är Wild Nature fotoresors sjunde webbinar i en serie där vi tar upp olika aspekter inom naturfoto.

Vi tar en symbolisk avgift på 200 kronor för att få delta i våra webbinarier.

Detta gör vi eftersom de tidigare webbinarierna har bokat fullt på en gång, även de extra inlagda. Men ändå så är det inte alla anmälda som är med när vi sätter igång. På det sättet spärras platser för andra som gärna hade velat lyssna och titta.

Webbinarierna genomförs i programmet “Zoom”.

När du anmält dig och betalat, får du en länk på mail som du kopplar upp dig till webbinariet med, utan att behöva ha programmet installerat på din dator.

HUR GÖR DJUR – THORSTEN KLINT
Thorsten är naturfotograf, forskare och författare och han berättar om hur vi kan öka våra chanser till mer intressanta bilder genom kunskap om djurs vanor och beteenden. Han visar framförallt bilder på de stora kattdjuren från bokprojektet ”Kungliga katter”, men exempel även från andra djur och fåglar.

Med bra bilder kan vi fotografer beskriva samspelet mellan djur, natur och människa. Kunskap om djurs beteende ökar våra möjligheter att skapa intressanta bilder. 

URSKOG OCH HÖSTFJÄLLSFÄRGER I LAPPLAND – STAFFAN WIDSTRAND
Mer färgstarkt än de flesta ens kan föreställa sig i sin vildaste fantasi. Under en vecka i september är det som bäst, och då flammar hela fjället i rött, orange, gult, grönt och rosa.
Det är helt enkelt osannolikt vackert. Staffan Widstrand tar oss med till fjällnationalparkerna Abisko och Stora Sjöfallet/Stuor Muorkke och avslutar sedan nere bland de månghundraåriga träden i urskogsnationalparken Muddus/Muttos. Landskap, detaljer, mönster och färger utlovas i mängder.

BILDER FRÅN FÅGELPERSPEKTIV – LISA SIHLBERG
”Det är helt enkelt något magiskt i att kunna fotografera eller filma den här jordens spännande natur från hissnande höjder” säger Lisa. 
Hon visar vackra panoramabilder, några filmsekvenser, och många spännande vinklar. 
Fördelarna med att fotografera och filma med en drönare tar aldrig slut. 
Lisa tar oss med på några av hennes expeditioner världen över, och visar hur hon har använt sig av drönarteknik för att fånga magiska ögonblick hon har upplevt. En hel del tips och trix kommer att delas ut, så se till att vara redo med anteckningspennan, för snart flyger vi!

  Boka webbinar

  Naturbilder och tankar - Webbinar 7 den 22 mars 2021

  OBS! När ni gjort er bokning ska ni omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får ni inte det ber vi er kontakta oss via telefon, 0705-89 13 18.

  Ditt namn*

  Gatuadress*

  Postnummer och stad*

  Telefonnummer*

  Din e-postadress*

  Jag har klippkort och betalar med det
  JaNej
  Bokningsvillkor: Jag godkänner bokningsvillkoren för webbinariet enligt: avgiften betalas via Swish eller bankgiro innan länk till webbinariet skickas ut. Ingen återbetalning ges vid avbokning.
  JaNej - Jag ger härmed tillåtelse till Wild Nature fotoresor att använda min e-postadress för utskick om företagets fotoresor och workshops.
  All korrespondens kommer att ske via e-post om inget annat specificeras av kund