Detta är Wild Nature fotoresors tredje webbinar i en serie där vi tar upp olika aspekter inom naturfoto.

Från och med nu kommer vi att att ta ut en symbolisk avgift på 100 kronor för att delta.

Eftersom trots att de tidigare webbinarierna bokade fullt på en gång, var det tyvärr inte alla anmälda som sedan deltog. Vilket då spärrade platser för andra som gärna hade velat lyssna och titta.

Webbinarierna kommer att genomföras i programmet “Zoom”.

När du anmält dig och betalat, får du en länk på mail som du kopplar upp dig till webbinariet med, utan att behöva ha programmet installerat på din dator.

ATT FOTOGRAFERA I SNÖ OCH KYLA
Staffan Widstrand har genom åren fotograferat mycket i snö och kyla, sannolikt mer än de flesta. “Jag trivs bäst då det är riktigt kallt, gärna -30C eller mer. Ljuset blir ofta så galet vackert då!”
Under detta webbinar ger han lite användbara tips. Hur behöver man tänka? hur klär man sig? kamerans batterier? exponering? kalla fingrar? kalla tår? ta med kamerorna in igen? när på vintern är ljuset finast?

TYRESTA NATIONALPARK
Att fotografera hemmavid gör nu de flesta. Men få bor så nära en nationalpark som Eva Pettersson. Genom ett fotoår är Eva ofta i ”sin” närnatur Tyresta nationalpark, och här visar hon bilder som berättar hur fotografiskt lönsamt det är att nöta sina hemmamarker om och om igen.

VINTERFÅGLAR 
Under vintern finns bara ett fåtal fåglar kvar. Dagarna är korta och oftast mörka, men bjuder ändå på många fina och lätta fotomöjligheter. Jan Pedersen berättar hur du hittar fåglarna – oftast i och nära städerna, där de klumpar ihop sig i öppna vattendrag eller trädgårdar. Hur skapar man spännande kompositioner, och hur får man till vinterljuset för den där extra kryddan i bilderna.

  Anmälan till reservlista (ej bindande)

  Naturbilder och tankar - Webbinar från Wild Nature fotoresor 11 januari 2021

  OBS! När du gjort din anmälan till reservlistan ska du omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte det ber vi dig kontakta oss via telefon, 0705-89 13 18.

  Ditt namn*

  Din e-postadress*

  JaNej – Jag ger härmed tillåtelse till Wild Nature fotoresor att använda min e-postadress för utskick om företagets fotoresor och workshops.*
  All korrespondens kommer att ske via e-post om inget annat specificeras av kund.
  Dataskyddspolicy.