Detta är Wild Nature fotoresors sextonde webbinar i en serie där vi tar upp olika aspekter inom naturfoto.

Vi tar en avgift på 200 kronor för att få delta i våra webbinarier.

Webbinarierna genomförs i programmet “Zoom”.

När du anmält dig och betalat, får du en länk på mail som du kopplar upp dig till webbinariet med, utan att behöva ha programmet installerat på din dator.

NATTLIG FOTOGRAFERING – MAGNUS MARTINSSON
Hur fångar du en blixt i ett åskväder på bild? Hur får du till ett stjärnspår på himmelen eller hur fotograferar du bäst vintergatan?
Magnus Martinsson kommer att berätta om kamerainställningar och tekniker för fotografering under ”nattliga” förhållanden. Magnus pratar också om tekniker hur du kan skapa stjärneffekter i starkt ljus samt hur du lyckas med norrskensfotograferingen.

HUR SKAPAR DU STÄMNING I DINA BILDER – FRIDA HERMANSSON
Frida berättar om hur hon brukar tänka när hon försöker skapa stämning och mystik i sina bilder. Hur hon arbetar med ljus, rörelseoskärpa och ibland dubbelexponering för att få fram den känsla hon är ute efter, oavsett om det handlar djur och natur i närområdet, isländska landskap eller djurlivet i arktis.

RESANDE OCH NATURSKYDD, GÅR DET IHOP EGENTLIGEN? – STAFFAN WIDSTRAND
Är vi turister ett bra skydd för, eller ett hot mot djurlivet? Är inte flygandet ett klimatproblem? Är turism en tillgång eller ett problem för människorna på plats?
Skulle det kunna vara så att varsam turism faktiskt är en av världens bästa naturskyddsverktyg?
Staffan, med 41 år av professionellt naturresande bakom sig, visar bilder från många platser på jorden och resonerar i ämnet.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.