Detta är Wild Nature fotoresors femtonde webbinar i en serie där vi tar upp olika aspekter inom naturfoto.

Vi tar en avgift på 200 kronor för att få delta i våra webbinarier.

Webbinarierna genomförs i programmet “Zoom”.

När du anmält dig och betalat, får du en länk på mail som du kopplar upp dig till webbinariet med, utan att behöva ha programmet installerat på din dator.

INKLUDERA LANDSKAPET I DINA DJURBILDER – HENRIK KARLSSON
Allt som oftast när vi får möjlighet att fotografera djur och fåglar så är det närbilder som hamnar på minneskortet. Helt förståligt men genom att inkludera landskapet som djuret lever i kan du förhöja dina djurbilder avsevärt. Både det stora landskapet och det mer intima landskapet kan bli kraftfulla delar i din djurbild. Henrik berättar och visar hur han tänker kring sitt fotograferade med djur i landskap.

FISH-EYE FOTOGRAFERING – MARIE KANTERMO
Fish eye – ett speciellt objektiv som sätter perspektiven ur spel. Att fota med fisch eye kräver ett annorlunda sätt att tänka. Det kan vara en utmaning att få till en bra komposition. När du framkallar dina bilder finns även här en del att tänka på. Marie visar och delar med sig av sina erfarenheter. Vem vet – du kanske blir en hängiven fish eye fotograf innan kvällen är över.

ROVDJUR – BJÖRN, JÄRV OCH VARG – STAFFAN WIDSTRAND
Nordens fastlands största rovdjur.
Hur gör man för att kunna få se dem? Kunna få fotografera dem? vad ska man tänka på?
Staffan Widstrand har gjort det mer än de flesta och delar med sig om det ikväll.
Men lodjuret då?, ja det tar Staffan också upp.

”KLIPPKORT” TILL VÅRA WEBBINARIER
Vi planerar att genomföra fem webbinarier (inkl. detta) under 2022. Om du vill försäkra dig om plats på dessa och få en rabatt kan du köpa ett ”klippkort” som gäller för fem webbinarier för 900 kr (10% rabatt mot ordinariepris).

Genom att köpa ”klippkortet” kommer du alltid att få förtur att anmäla dig till våra webbinarier. ”Klippkortet” gäller under 2022.

Om du vill köpa ”klippkortet” så bockar du i det i anmälningsformuläert.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.