Detta är Wild Nature fotoresors trettonde webbinar i en serie där vi tar upp olika aspekter inom naturfoto.

Vi tar en avgift på 200 kronor för att få delta i våra webbinarier.

Webbinarierna genomförs i programmet “Zoom”.

När du anmält dig och betalat, får du en länk på mail som du kopplar upp dig till webbinariet med, utan att behöva ha programmet installerat på din dator.

VINTERLJUS – HENRIK KARLSSON
Henrik kommer att berätta i text och bild hur han jobbar med vinterljuset och väder förutsättningar som t.ex vind. Henrik tar oss med på en vinterresa både till sina hemmamarker på Öland och runt om i världen. Det utlovas både fåglar, ikoniska djur och landskapsbilder. Vidare så tar han upp vad som kan vara extra viktigt att tänka på både fotografiskt och utrustningsmässigt på vintern.

FISH-EYE FOTOGRAFERING – MARIE KANTERMO
Fish eye – ett speciellt objektiv som sätter perspektiven ur spel. Att fota med fisch eye kräver ett annorlunda sätt att tänka. Det kan vara en utmaning att få till en bra komposition. När du framkallar dina bilder finns även här en del att tänka på. Marie visar och delar med sig av sina erfarenheter. Vem vet – du kanske blir en hängiven fish eye fotograf innan kvällen är över.

UNDERVATTENFOTOGRAFERING – MAGNUS LUNDGREN
Bli inspirerad och lär dig om hur du tar bilder under ytan, av ett riktigt undervattensproffs. Magnus går igenom principerna, var mankan fotografera, vad behöver man för utrustning? Undervattensvärlden är en fascinerande plats med massor av fotomöjligheter, och det har aldrig varit enklare och att ta undervattensbilder än nu. Nästan alla natur- och fotointresserade vill gärna ta med sig upplevelserna upp över ytan igen. Det kan vara ögonblick från en snorklingstur eller ett dyk. Idag finns allt från små och prisvärda system som GoPro och kompaktkameror, till stabila undervattenhus till din ”topside-kamera”. Häng med ner under ytan!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.