Detta är Wild Nature fotoresors trettonde webbinar i en serie där vi tar upp olika aspekter inom naturfoto.

Vi tar en avgift på 200 kronor för att få delta i våra webbinarier.

Webbinarierna genomförs i programmet “Zoom”.

När du anmält dig och betalat, får du en länk på mail som du kopplar upp dig till webbinariet med, utan att behöva ha programmet installerat på din dator.

VINTERLJUS – HENRIK KARLSSON
Henrik kommer att berätta i text och bild hur han jobbar med vinterljuset och väder förutsättningar som t.ex vind. Henrik tar oss med på en vinterresa både till sina hemmamarker på Öland och runt om i världen. Det utlovas både fåglar, ikoniska djur och landskapsbilder. Vidare så tar han upp vad som kan vara extra viktigt att tänka på både fotografiskt och utrustningsmässigt på vintern.

FISH-EYE FOTOGRAFERING – MARIE KANTERMO
Fish eye – ett speciellt objektiv som sätter perspektiven ur spel. Att fota med fisch eye kräver ett annorlunda sätt att tänka. Det kan vara en utmaning att få till en bra komposition. När du framkallar dina bilder finns även här en del att tänka på. Marie visar och delar med sig av sina erfarenheter. Vem vet – du kanske blir en hängiven fish eye fotograf innan kvällen är över.

UNDERVATTENFOTOGRAFERING – MAGNUS LUNDGREN
Bli inspirerad och lär dig om hur du tar bilder under ytan, av ett riktigt undervattensproffs. Magnus går igenom principerna, var mankan fotografera, vad behöver man för utrustning? Undervattensvärlden är en fascinerande plats med massor av fotomöjligheter, och det har aldrig varit enklare och att ta undervattensbilder än nu. Nästan alla natur- och fotointresserade vill gärna ta med sig upplevelserna upp över ytan igen. Det kan vara ögonblick från en snorklingstur eller ett dyk. Idag finns allt från små och prisvärda system som GoPro och kompaktkameror, till stabila undervattenhus till din ”topside-kamera”. Häng med ner under ytan!

  Boka webbinar

  Naturbilder och tankar - Webbinar 13 den 14 december 2021

  OBS! När ni gjort er bokning ska ni omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får ni inte det ber vi er kontakta oss via telefon, 0705-89 13 18.

  Ditt namn*

  Gatuadress*

  Postnummer och stad*

  Telefonnummer*

  Din e-postadress*

  Jag har klippkort och betalar med det
  JaNej
  Bokningsvillkor: Jag godkänner bokningsvillkoren för webbinariet enligt: avgiften betalas via Swish eller bankgiro innan länk till webbinariet skickas ut. Ingen återbetalning ges vid avbokning.
  JaNej - Jag ger härmed tillåtelse till Wild Nature fotoresor att använda min e-postadress för utskick om företagets fotoresor och workshops.
  All korrespondens kommer att ske via e-post om inget annat specificeras av kund