Detta är Wild Nature fotoresors elfte webbinar i en serie där vi tar upp olika aspekter inom naturfoto.

Vi tar en avgift på 200 kronor för att få delta i våra webbinarier.

Webbinarierna genomförs i programmet “Zoom”.

När du anmält dig och betalat, får du en länk på mail som du kopplar upp dig till webbinariet med, utan att behöva ha programmet installerat på din dator.

FÅGELFOTOGRAFERING OCH LJUSETS BETYDELSE – MAGNUS MARTINSSON
Fågelfotografering är kanske den mest populära formen av naturfotografering och vi ser mängder av fågelfoton varje dag. Vad är det som får en bild att stå ut från mängden? Ofta är det en händelse men kanske mest av allt är det ljuset. Magnus Martinsson berättar om hur han tänker ljus och hur han använder det när han fotograferar fåglar. Magnus tar oss med på en kavalkad med fåglar och ljus.
Läs mer om Magnus här.

ATT PORTRÄTTERA ETT LANDSKAP – FRIDA HERMANSSON
Landskapsfoto kan ibland bli ganska tekniskt, och ofta stressigt när man ska hinna sätta den perfekta kompositionen under de få minuter ljuset är som allra bäst. Det kan vara lätt att glömma bort vad man egentligen vill förmedla med sin bild och hur man på bästa sätt vill lyfta fram och gestalta just den plats, det landskap eller det motiv man befinner sig vid. Frida berättar om hur hon tar sig an olika typer av platser och landskap, i olika ljusförhållanden och hur hon arbetar med olika tekniker för att få fram den känsla hon är ute efter just där och då. Genom att planera och förbereda sig på olika ljus och landskapstyper kan man ta större kontroll över hur man vill porträttera sina landskap.
Läs mer om Frida här.

PAPUA – BLAND PARADISFÅGLAR OCH DJÄVULSROCKOR – STAFFAN WIDSTRAND
Fördragets titel är också namnet på Staffan Widstrands och Magnus Lundgrens alldeles nya bok om Papua, utsedd till ”Årets Pandabok WWF 2022”.Staffan kommer att visa och berätta om regnskogens myllrande motivvärld i ett av världens artrikaste områden.Inte bara om arterna, utan också om detaljerna, den lilla världen i den stora. Samt givetvis en del kamera- och fototips för hugade regnskogsresenärer.
Läs mer om Staffan här.

”KLIPPKORT” TILL VÅRA WEBBINARIER
Vi planerar att genomföra totalt fem webbinarier under 2021 (sen fortsätter vi givetvis under 2022). Om du vill försäkra dig om plats på dessa och få en rabatt kan du köpa ett ”klippkort” som gäller för fem webbinarier för 900 kr (10% rabatt mot ordinariepris).

Genom att köpa ”klippkortet” kommer du alltid att få förtur att anmäla dig till våra webbinarier. ”Klippkortet” gäller under 2021 och 2022.

Om du vill köpa ”klippkortet” så bockar du i det i anmälningsformuläert.

Om du redan har ”klippkort” bockar du i rutan ”Jag betalar med klippkort”.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.