2018-04-10

ROINE MAGNUSSON – NY RESELEDARE

Vi är oerhört stolta över att ha knutit fotografen Roine Magnusson till oss som reseledare. Roine har genom året producerat en lång rad böcker, bl.a. Den underbara resan, Än lever skogen, Kor (som blev Pandabok) och nu senast den Augustpris nominerade Nära fåglar. Roines första resa för Wild Nature blir till Island i september

2018-03-08

FOTOMÄSSAN STOCKHOLM

ÖRNKOLL. Imorgon börjar Foto-och Outdoormässan i Älvsjö, Stockholm, denna gång med det för oss och vår resebyrå perfekta temat ”Fånga ögonblicket”. Vi är förstås på plats i dagarna tre och du är välkommen att titta förbi Wild Nature Photo Adventures monter, så vi ses och kan snacka en del. Mässerbjudanden förstås, 4000kr rabatt om du är Plusmedlem på @fotosidan, till Pantanal och ett rent galet bra pris på Kinaresan pga avbokning pga sjukdom. Gäller endast under mässan och först till kvarn…
Samt ytterligare erbjudande till alla på upp till 1500kr rabatt på fotoresa med oss. Du som bokar någon resa eller workshop direkt på mässan får en signerad bok av Staffan Widstrand eller Jan Pedersen direkt på plats!
Staffan har sedan ett dagligt gig också hos Nikon, samt ett föredrag på Stora Scenen på söndag eftermiddag 11/3.
Vi ses! (Kungsörnsbilden är från vårt nya resmål, där man oftast kan plåta örnarna på intill 6-7 meters håll!

2018-02-27

NY SAMARBETSPARTNER – FOTOSIDAN.SE

Wild Nature fotoresor och Fotosidan kan nu stolt berätta att vi från februari inlett ett gemensamt samarbete.
Wild Nature är en av Skandinaviens största arrangörer av fotoresor för fotografer och det drivs tilllika av fyra fotografer: Henrik Karlsson, Jan Pedersen, Staffan Widstrand och Brutus Östling.
Fotosidan.se är Sveriges största digitala mötespunkt för fotografer och fotointresserade, och vi ger också ut det tryckta magasinet Fotosidan som är Sveriges mest köpa fototidning.
Samarbetet kommer bland annat att innebära rabatter på Wild Natures fotoresor för dem som är plusmedlemmar på Fotosidan.
Fotosidan och Wild Nature fotoresor kommer också att arrangera en rad gemensamma aktiviteter, utbildningar och fotodagar.
Inom kort kommer vi att lägga ut mer information om gemensamma aktiviteter och om Wild Natures resor och vad samarbetet med fotosidan.se innebär för medlemmar på sidan och inte minst sidans plusmedlemmar.
9-11 mars är det Fotomässa i Stockholm så då är det ett perfekt tillfälle att prata med Wild Nature fotoresor.
Wild Nature har ett omfattande program inte bara med resor utan också med workshops. I vår och sommar handlar det om workshops i astrofotografering på Öland respektive Teneriffa med Jörgen Tannerstedt, makrofotografering med John Hallmén och Stanislav Snäll, kungsfiskare och grodor med Henrik Karlsson och mycket mer. Bland fotoresorna finns Zimanga i Sydafrika, Madagaskar, Costa Rica, Japan, Mana Pools i Zimbabwe, Falklandsöarna, Svalbard, gömslefotografering i Kina, botaniska fotoresor till Kreta och Öland, björnar i Alaska, Yellowstone, fåglar i Ungern och mycket mer. – Vi har mycket spännande på gång tillsammans, och vi kommer att kunna presentera en hel del roligt framöver som vi är övertygande om kommer att kunna gynna såväl fotosidans medlemmar som Wild Natures redan trogna resenärer, säger Henrik Karlsson, Wild Nature, och David Elmfeldt, Fotosidan.

NYA RESELEDARE PÅ WILD NATURE

Vi är oerhört glada och stolta över att få möjligheten att samarbeta med två av Sveriges absolut bästa makrofotografer, John Hallmén och Stanislav Snäll.

John och Stanislav kommer i maj att leda en 4 dagars kurs i makrofotografering på Öland, läs mer om kursen här. För dig som vill lära dig mer om makrofotografering är detta ett utmärkt tillfälle.

Vi hälsar John och Stanislav varmt välkomna till Wild Nature och vi ser fram mot ett härligt samarbete.

WILD NATURE OCH AVIFAUNA NATURRESOR I SAMARBETE

Under 2018 inleder Wild Nature ett samarbete med Avifauna – Norden största naturresearrangör och känd för sina kvalitetresor.

Vi kommer att arrangera högkvalitativa naturfotoresor för naturälskare och naturfotografer och Avifauna kommer så småningom att lägga alla sina naturfotoresor på Wild Nature. Genom samarbetet får respektive resebyrås kunder ett större utbud av resor att välja emellan. De två första resorna går till jaguarernas områden i Pantanal i Brasilien och till Madagaskar med sitt unikaväxt- och djurliv. Dessa kommer snart upp på vår hemsida.

Erik Hirschfeld, VD AviFauna: För oss var det mycket viktigt att hitta en samarbetspartner som delar vår inställning till naturskydd och ansvarsfullt resande samtidigt som kunden får en professionell och välarrangerad resa.

http://www.avifauna.se

NY PÅ KONTORET

För att se till att vi kan ha en hög kvalitet på vår kundservice även om vi är ute och reser kommer Agneta Östling att ta hand om alla bokningar och kontakter med er. Agneta nås på info@wildnaturefotoresor.se eller 0730-66 20 07.