Senaste nytt 2018-01-14T13:29:08+00:00

NYA RESELEDARE PÅ WILD NATURE

Vi är oerhört glada och stolta över att få möjligheten att samarbeta med två av Sveriges absolut bästa makrofotografer, John Hallmén och Stanislav Snäll.

John och Stanislav kommer i maj att leda en 4 dagars kurs i makrofotografering på Öland, läs mer om kursen här. För dig som vill lära dig mer om makrofotografering är detta ett utmärkt tillfälle.

Vi hälsar John och Stanislav varmt välkomna till Wild Nature och vi ser fram mot ett härligt samarbete.

WILD NATURE OCH AVIFAUNA NATURRESOR I SAMARBETE

Under 2018 inleder Wild Nature ett samarbete med Avifauna – Norden största naturresearrangör och känd för sina kvalitetresor.

Vi kommer att arrangera högkvalitativa naturfotoresor för naturälskare och naturfotografer och Avifauna kommer så småningom att lägga alla sina naturfotoresor på Wild Nature. Genom samarbetet får respektive resebyrås kunder ett större utbud av resor att välja emellan. De två första resorna går till jaguarernas områden i Pantanal i Brasilien och till Madagaskar med sitt unikaväxt- och djurliv. Dessa kommer snart upp på vår hemsida.

Erik Hirschfeld, VD AviFauna: För oss var det mycket viktigt att hitta en samarbetspartner som delar vår inställning till naturskydd och ansvarsfullt resande samtidigt som kunden får en professionell och välarrangerad resa.

http://www.avifauna.se

NY PÅ KONTORET

För att se till att vi kan ha en hög kvalitet på vår kundservice även om vi är ute och reser kommer Agneta Östling att ta hand om alla bokningar och kontakter med er. Agneta nås på info@wildnaturefotoresor.se eller 0730-66 20 07.