Projektbeskrivning

Transsylvanien, Rumänien – skräckfotoresa

feb/mars 2020

Galleri
Anmälan till intresselista
Omdömen

Följ med på skräckfotoresa till Transsylvanien i Rumänien.

Få delar av världen är så mytomspunna och har inbjudit till skräckfantasier i samma utsträckning som Transsylvanien med Castel Bron, mer känt som Vlad Tepes slott – eller Draculas slott.

Slottet Bran marknadsförs som “Draculas slott”, och det finns en myt om att Vlad Ţepeş ska ha bott där, men varken den verklige Dracula eller Bram Stokers påhittade figur bodde på slottet, men slottet från 1200-talet byggd av den tyska ordnen är en fantastisk miljö för suggestiv skräckfotografering.

Med Thomas Örn Karlsson fotograferar vi kusliga och storslagna ställen under dag, kväll och natt i Transsylvanien.

Vi fotograferar självklart vid ”Draculas slott”. Resan tar oss även till den gamla stadsdelen i Brasov där vi i de trånga gränderna kan förvänta oss att nattens ljusskygga varelser dyker upp närsomhelst. Vi tar oss även till den svarta kyrkan och en hemlig uråldrig kyrkogård.

Under resan gång fotograferar vi även på den rumänska landsbygden och i de storslagna bergslandskapen. Vi kommer att ägna oss åt gatufotografering.

Stämningar är huvudtema på denna resa där Thomas  Örn Karlsson får dig att utveckla din suggestiva fotografering med ett speciellt bildspråk i svartvitt och mörker för att skapa fantasieggande bilder.

Galleri

Intresseanmälan (ej bindande)

Fotoresa Transsylvanien, Rumänien - skräckfotoresa feb/mars 2020

OBS! När ni gjort er intresseanmälan ska ni omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får ni inte det ber vi er kontakta oss via telefon, 0730 662 007.

Ditt namn*

Gatuadress*

Postnummer och stad*

Telefonnummer*

Din e-postadress*

Övriga upplysningar

JaNej – Jag ger härmed tillåtelse till Wild Nature fotoresor att använda min e-postadress för utskick om företagets fotoresor och workshops.*
All korrespondens kommer att ske via e-post om inget annat specificeras av kund.
Dataskyddspolicy.