Project Description

Fotoworkshop Kreativt fågelfoto i Stockholm

Tidpunkt: februari 2019

Workshopens längd: 3 dagar

Galleri
Gör en intresseanmälan
Omdömen

Vill du lära dig att fotografera fåglar eller ta din fågelfotografering till en helt ny nivå, utveckla din egen stil och ta kreativa fågelbilder? Följ med på en workshop till några av Stockholms finaste fågellokaler.

Stockholm har ett förvånansvärt rikt fågelliv och närheten till staden gör att flera av fåglarna är oskygga och vi tillåts komma dem nära inpå. Vi kommer bland annat att besöka Råstasjön där upp till 100 gråhägrar varje vinter samlas, har vi tur får vi även komma nära den vanligtvis mycket skygga vattenrallen som här ses varje dag. Här hittar vi många oskygga och stationära fåglar som vi kan träna och utveckla våra olika fototekniker på. Vi lär oss bland annat att fotografera unika fågelbilder med vidvinkelobjektiv och att arbeta kreativt i olika ljus och väder.

Vinterdagarna är korta och vi utnyttjar dagens alla ljustimmar till fotografering. När vi inte fotograferar arbetar vi med våra bilder, vilar och har lärorika bilddiskussioner där du får feedback på dina bilder och får inspiration av att se vad andra har gjort.

Vi börjar med ett teoripass då Jonathan håller föredrag och berättar om fågellivet i Stockholm och vad vi kommer att arbeta med under workshopen.

Under fotograferingen ute får alla individuell hjälp så att man får ut så mycket som möjligt av tiden vi är ute.

Workshoppen lär ut en mängd olika tekniker för bilder du kanske aldrig har tagit tidigare, som t.ex.:

  •  Att få skarpa och välkomponerade bilder.
  • Att fotografera i motljus.
  • Att fotografera fåglar med vidvinkelobjektiv
  • Att använda lång slutartid.
  • Att ta kreativa fågelbilder.
  •  Att använda sig av blixt i fågelfotografering
  •  Att arbeta med förgrund och bakgrund.

Om du är intresserad av att följa med kan du göra en icke bindande intresseanmälan nedan, så får du all information om resan så snart allt är klart.

Intresseanmälan (ej bindande)

Fotoworkshop Kreativt fågelfoto i Stockholm februari 2019

OBS! När ni gjort er intresseanmälan ska ni omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får ni inte det ber vi er kontakta oss via telefon, 0730 662 007.

Ditt namn*

Gatuadress*

Postnummer och stad*

Telefonnummer*

Din e-postadress*

Övriga upplysningar

JaNej – Jag ger härmed tillåtelse till Wild Nature fotoresor att använda min e-postadress för utskick om företagets fotoresor och workshops.*
All korrespondens kommer att ske via e-post om inget annat specificeras av kund.
Dataskyddspolicy.