Project Description

Indien –  tiger, leoparder, elefanter, apor och fantastiska fåglar

mars/april 2020

Galleri
Gör en intresseanmälan
Omdömen

Indiens natur är inte lika omtalad som Afrikas men här finns ett minst lika spännande djurliv. Här i världens största demokrati ges möjligheterna att möta flera arter hjortar och antiloper, mängder av fantastiska fåglar, elefanter, leoparder och världens största kattdjur, tigern.

Indien är ett absolut måste för den naturintresserade och för naturfotografen ges det fantastiska möjligheter till bilder på djur och fåglar. Vi planerar nu nya resor till Indien och denna gång till södra Indien. Detta blir femte året som vi gör resor till Indien, tänkt på att vi alltid har varit på plats och rekognoserat och fotograferat på våra resmål. Här finns många spännande nationalparker med alla “de stora” djuren som elefanter, hjortar, antiloper, krokodiler, leoparder och tiger. Med lite tur hittar vi även läppbjörnar och vildhundar (Dhole). Här finns också ett rikt fågelliv med många endemiska arter. Till allt detta kommer också många andra spännande djur som aporna lejonsvansmakak och nigiri langur.

För den som vill ha så stora möjligheter som möjligt att få se och fotografera tiger kommer vi även, förutom att besöka nationalparker med tiger under “huvudresan”, erbjuda en “förlängningsresa” med fokus på tiger.

Galleri

Intresseanmälan (ej bindande)

Fotoresa Indien mars/april 2020

OBS! När ni gjort er intresseanmälan ska ni omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får ni inte det ber vi er kontakta oss via telefon, 0730 662 007.

Ditt namn*

Gatuadress*

Postnummer och stad*

Telefonnummer*

Din e-postadress*

Övriga upplysningar

JaNej – Jag ger härmed tillåtelse till Wild Nature fotoresor att använda min e-postadress för utskick om företagets fotoresor och workshops.*
All korrespondens kommer att ske via e-post om inget annat specificeras av kund.
Dataskyddspolicy.