Project Description

Gotländska landskap

Tidpunkt: Början av oktober 2019

Resans längd: 4 dagar

Frida Hermansson leder resan.

Galleri
Gör en intresseanmälan
Omdömen
Gotland med sin unika natur och sitt speciella ljus är en perfekt plats att utveckla sitt landskapsfotograferande.
I början av oktober är det glödande höstfärger på ön och kanske drar de första höststormarna in och ger oss möjligheter till spännande fotografering längs kusterna.
Kustlinjen är vacker med kalkstensklippor, raukar, hällar och klapperstenstränder inramade av strandängar och vindpinad tallskog. Här finns även vackra skogsmiljöer, där träd och murgröna växer intill klintkanten.
Workshopen riktar sig både till dig som är relativt ny på landskapsfotografering och dig som vill utveckla ditt fotograferande vidare. Vi kommer att varva tiden i fält med teoretiska genomgångar i Lightroom, kamerateknik och komposition, bildföredrag och bildkritik så att du känner att du kommer hem med både nya kunskaper, inspiration och bra bilder.

Galleri

Intresseanmälan (ej bindande)

Fotoworkshop Gotländska landskap oktober 2019

OBS! När ni gjort er intresseanmälan ska ni omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får ni inte det ber vi er kontakta oss via telefon, 0730 662 007.

Ditt namn*

Gatuadress*

Postnummer och stad*

Telefonnummer*

Din e-postadress*

Övriga upplysningar

JaNej – Jag ger härmed tillåtelse till Wild Nature fotoresor att använda min e-postadress för utskick om företagets fotoresor och workshops.*
All korrespondens kommer att ske via e-post om inget annat specificeras av kund.
Dataskyddspolicy.