FALSTERBO BIRD SHOW

Vi är på Falsterbo Bird show 1-3 september. Kom och träffas Jan och Niklas där och ta del av specialerbjudande på resor.

http://birdlife.se/fbs

WILD NATURE OCH AVIFAUNA NATURRESOR I SAMARBETE

Under 2018 inleder Wild Nature ett samarbete med Avifauna – Norden största naturresearrangör och känd för sina kvalitetresor.

Vi kommer att arrangera högkvalitativa naturfotoresor för naturälskare och naturfotografer och Avifauna kommer så småningom att lägga alla sina naturfotoresor på Wild Nature. Genom samarbetet får respektive resebyrås kunder ett större utbud av resor att välja emellan. De två första resorna går till jaguarernas områden i Pantanal i Brasilien och till Madagaskar med sitt unikaväxt- och djurliv. Dessa kommer snart upp på vår hemsida.

Erik Hirschfeld, VD AviFauna: För oss var det mycket viktigt att hitta en samarbetspartner som delar vår inställning till naturskydd och ansvarsfullt resande samtidigt som kunden får en professionell och välarrangerad resa.

http://www.avifauna.se

NY PÅ KONTORET

För att se till att vi kan ha en hög kvalitet på vår kundservice även om vi är ute och reser kommer Agneta Östling att ta hand om alla bokningar och kontakter med er. Agneta nås på info@wildnaturefotoresor.se eller 0730-66 20 07.